Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!

Rebut peluang untuk menang hadiah eksklusif dari LEGO, Parents! Yang bertuah akan membawa pulang LEGO CITY Custom Car Garage! Sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contests

Set LEGO CITY Custom Car Garage Untuk Dimenangi!
68 Balas

Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage untuk anak saya kerana permainan ini sangat menarik dan memberi banyak kebaikan kepadanya. Lego adalah permainan yang sangat iconic kerana direka untuk menggalakkan penerokaan terbuka dan penyelesaian masalah, membolehkan pembina menghidupkan idea unik mereka. LEGO CITY Custom Car Garage pasti dapat membantu anak saya memahami alatan-alatan yang ada di bengkel kereta secara realiti. Dapat mengetahui apa itu tayar dan mekanik di samping membantu meningkatkan 'fine motor skill' secara tidak langsung dapat memahami apa itu bidang automatif kelak. Ianya dapat membantu anak saya berfikir secara kreatif dan kritis, seterusnya meningkatkan kemahiran berfikir. Permainan Lego adalah permainan dan dalam masa yang sama ada satu pembelajaran secara seronok. LEGO -Leg Godt Play Well -anak saya pasti 'play well' jika dapat memenangi hadiah LEGO CITY Custom Car Garage.😍 Instagram: nazariyahma

Saya ingin memenangi set LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana ia memberikan anak saya peluang untuk meneroka minatnya dalam bidang mekanik kenderaan. Dengan set ini, anak saya dapat mengembangkan kreativitinya sambil belajar mengenai dunia kenderaan.Ini tidak hanya menyediakan keseronokan dalam bermain,tetapi juga menggalakkan kreativiti dgn kemungkinan modifikasi kenderaan yang tidak terhad.Anak sy dapatt mencipta rekaan kereta sendiri dengan berbagai enjin, bahagian depan, dan belakang yang boleh dipilih.Saya berharap set ini akan merangsang minatnya dalam bidang automotif pada masa depan. Dengan adanya dua minifigure mekanik dan dua pemandu, set ini memberikan pengalaman yg lengkap dalam dunia binaan LEGO CITY.Saya percaya set ini tidak hanya dapat memupuk imaginasi,tetapi juga mendidik dengan cara yg menyeronokkan. Instagram:@hazelkimb

Saya ingin menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana ia akan jadi hadiah harijadi terbaik untuk anak lelaki saya yang merupakan peminat tegar motorsports. Setiap hari dia akan bermain dan bercerita mengenai kereta kegemaran, mengenai skills drift dan movie2 berkenaan motorsport seperti Fast&Furious. Dia sudah mengenali beberapa jenis model kereta sports dan sentiasa excited setiap kali melihatnya. Dia akan memasuki umur baru tak lama lagi, sy pasti ini akan jd hadiah terindah untuk anak saya.

Saya ingin menang LEGO CITY CUSTOM CAR GARAGE kerana saya ingin hadiahkan kepada suami saya yg merupakan peminat logo🥰 juga saya sertakan beberapa koleksi lego yg telah berjaya dibuat oleh beliau. Disebabkan saiz lego yg kecil saya nampak kesabaran, ketelitian & effort yg luar biasa dari beliau ketika menyiapkan lego tersebut dan membuatkan saya begitu kagum dengan hasil beliau. Semoga ada rezeki saya untuk menang dalam peraduan ini🥰♥️

saya ingin menangi LEGO CITY Custom Car Garage kerana mau kan mainan terbaik buat anak saya. Lego merupakan satu permainan yang dapat membantu anak saya #1 Mengenal bentuk, #2 mengenal warna, #3 Merangsang mata dan tangan #4 Dapat meningkatkan daya imaginasi yang baik. selain itu Lego juga #5 merupakan mainan berkualiti tinggi yang boleh di simpan lama dan dapat dikongsikan kepada adiknya kelak. 😊✌🏼 tqsm @theasianparents @lego

Create Very Own Toy Model Car with LEGO® Building Bricks. Every LEGO® car is powered by creativity and imagination. Fine Motor Skills, Language Development, Shapes & Colours. Feature-rich custom car workshop playset. Customizing cars really is child's play with the Custom Car Garage – the perfect playset for kids who love to build. I really hope i can win LEGO City Custom Car Garage gift for my son who love LEGO so much . tq

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana anak saya penggemar lego. Lego bagus untuk perkembangan otak anak saya kerana dengan bermain bersama lego, ianya dapat menigkatkan daya imiganasi, kretiviti dan kognitif anak saya. Arahan pemasangan adalah mudah difahami. dengan memberikan anak sy bermain bersama LEGO, ianya memberi cabaran yang sihat kepada anak dan membantu dalam proses pembelajaran penyelesaian masalah

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana saya ingin hadiahkan anak lelaki saya mainan kereta. Dia sangat menginginkan mainan kereta tapi saya belum mampu untuk belikan dia mainan kereta² ni. selain tu kalau dapat mainan kereta Lego macam ni dapat mengurangkan ketagihan anak saya pada gajet. Saya harap ada rezeki untuk saya dan anak menang hadiah ni.🤲🤲🤲🥰InsyaAllah, Aamiin💜💜💜

Saya ini menang LEGO CITY Custom Car Garage ini kerana suami dan anak saya adalah peminat LEGO CITY! Seronok melihat mereka meluangkan masa bersama-sama sambil main LEGO. Masing-masing fokus dan bersungguh-sungguh menyiapkan bahagian masing-masing. Satu set LEGO ini sahaja sudah cukup membuatkan anak saya happy,makin kreatif dan teliti serta mampu berimaginasi di luar kotak dalam membuat sesuatu perkara.

Saya ingin menang LEGO City Custom Car Garage kerana saya berminat dengan jenama LEGO dan sejak kecil saya mengumpul permainan LEGO walaupun umur saya menginjak dewasa..sekarang saya mahu cuba nasib sekiranya ada rezeki saya boleh berikan SET LEGO CITY ini kepada anak lelaki saya pula kerana permainan LEGO ini dapat meningkatkan IQ dan kurangkan dari bermain telefon pintar 🥰👍🏻