Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!

Jangan ketinggalan untuk menjadi pemenang bertuah bulan Mac ini! Sertai di sini sekarang: https://community.theasianparent.com/contest/set-lego-untuk-1-orang-pemenang/1441

Set LEGO Untuk Dimenangi! JOM Sertai Hari Ini!
9 Balas

Perkara yang saya suka tentang LEGO Build The Thrills adalah reka bentuk yang sesuai untuk kanak-kanak bermain disamping mengasah imaginasi anak malah turut melatih fine motor skill. Inilah antara sebab kenapa saya suka permainan lego untuk anak saya. Tambahan pula, pastinya aktiviti permainan ini menambah aktiviti kami sekeluarga. Semoga dapat memenangi permainan ini. #LEGOBuildTheThrills