Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Assalamualaikum and hi semua. Saya layan memenangi set Botol susu dari MAM baby kerana saya hendak menimang anak pertama saya dan ingin bagi yang terbaik untuk anak saya. MAM merupakan brand yang amat saya mempercayai kerana buat 45 tahun MAM sedang membangunkan produk yang dapat memberikan fungsi yang optimum dan design yang unik kerana MAM ingin bagi yang terbaik untuk semua anak. Semua produk MAM ada hasil kerjasama antara pakar dari bidang perubatan, penyelidikan dan teknologi. MAM ada pelbagai jenis botol susu dengan pelbagai kelebihan. Antara kelebihan yang saya amat suka ialah konsep anti folik. Konsep ini membolehkan bayi minum mengikut kadar mereka sendiri dan tanpa gangguan dari hari pertama. Injap di dasar botol menghalang bentuknya gelembung udara dan menghalang cecair susu daripada berbuih. Ini mewujudkan aliran minuman yang lancar dan menghalang bayi daripada menelan udara. Hasilnya adalah kurang kolik dan bayi yang sentiasa mesra dan kenyang selalu. Semoga ada rezeki untuk memenangi botol susu anti kolik daripada MAM kerana saya ingin bagi yang terbaik untuk anak saya. Terima kasih❤️

Saya layak memenangi set botol susu dari MAM baby kerana saya merupakan ‘first time mommy’ dan bakal menimang twins. Jadi sudah pastinya saya mahukan yang terbaik untuk si kembar. Apa yang saya suka tentang konsep anti kolik ini ialah dia dapat mengurangkan udara dan gas yang terperangkap maka sedikit sebanyak dapat mengurangkan masalah kembung perut bayi. Jadi, saya amat memerlukan botol anti kolik kerana saya mahu mengurangkan risiko bayi kembar saya menangis. Selain itu, melalui pembacaan saya dari apps dan website The Asian Parent yang memang padat dengan input bermanfaat, saya dapati botol MAM menggunakan “silk teat” dan bukannya silikon, maka ia memberikan kelembutan seperti puting payudara semula jadi ibu. Jadi sekiranya saya tidak dapat memberikan susu secara “direct feed” kerana mungkin kekurangan susu, atau tidak sempat pump susu, at least saya dapat susukan anak-anak saya menggunakan botol yang mempunyai puting lembut seperti ibu. Moga ada rezeki saya untuk menang dan mommies2 TAP di sini. IG : nurulmukhtarr

Saya layak memenangi botol MAM kerana selepas percubaan botol-botol yang lain, anak saya hanya mahukan botol ini sahaja.. Selepas habis cuti bersalin, saya 'struggle' untuk mencari botol yg sesuai utk anak sy.. Ini adalah kerana, spnjg cuti bersalin, bayi saya 'fully bf'..sy akan bekerja dan botol susu ini akan mnjadi pengganti saya ketika di rumah pengasuh. Pd mulanya, bnyk botol2 yg telah sy beli utk 'try n error'.. akhirnya sy berjumpa dgn botol MAM.. alhamdulillah anak sy serasi dan sukakan botol ini.. botol ini mempunyi puting yg seakan2 puting ibu.. anti colic(membuatkan anak sy tidak kembung perut), dan auto steriliser.. memang lain dr botol yg ada di pasaran.. diharapkan saya dpt memenangi botol ini utk digantikan dgn botol yg lama.. tq MAM🥰🌸

" Saya layak memenangi botol MAM kerana, dari anak sulung lagi saya dah memilih botol MAM sebagai pilihan utama. Alhamdulillah kali ni tengah menunggu kelahiran anak ke 2 botol susu MAM tetap menjadi pujaan serta pilihan utama saya. Setiap ibu pastinya inginkan yang terbaik untuk anak-anak, botol susu MAM. Ketahanan jangka hayat botol PPSU ini boleh mencapai hayat sehingga 12 bulan Selain itu, Anti-Colic sangat perlu & penting untuk bayi bagi mengelakkan masalah kembung perut ataupun perkara yang tidak diingini Akhir sekali, Jenis puting pula sangat lembut dan bayi tidak akan keliru antara puting ibu dan puting botol susu" Semoga ada rezeki adik baby

Saya layak memenangi set botol susu MAM. Saya baru masuk ke alam menjadi ibu . Sudah pasti saya ingin mencari botol susu yang selesa dipakai oleh bayi saya nanti . Dalam pemerhatian saya botol susu ini puting nya menyerupai puting ibu. Saya percaya bahawa bayi saya nanti tidak akan keliru puting .Selain daripada itu, bentuk botol susu jenama MAM ini juga comel² dan warna nya juga menarik perhatian . Penting nya juga botol susu ini anti colic. Jadi saya tak waspada untuk memberi bayi saya menggunakan botol susu dari MAM ini.. Semoga baby saya happy dan selesa hati mama pun gembira.SEMOGA REZEKI BABY SAYA MENDAPATKAN SET BOTOL SUSU DARI MAM .❤😘

Saya layak memenangi set botol susu dari MAM baby kerana setiap ibu mahu berikan yang terbaik buat anak dan semestinya saya juga begitu. Saya ingin memberikan botol susu yang terbaik dan berkualiti untuk bayi yang bakal saya lahirkan. Botol susu dari MAM ni anti lengkap, anti colic dan mempunyai auto steriliser. Ia amat selamat untuk kanak² dan menjimatkan masa ibu². Selain itu, bentuk putingnya juga seakaan puting ibu, ini akan memberikan lebih keselesaan kepada bayi saya agar menikmati setiap hisapan susu. Reka bentuk botol susu MAM juga sangat cantik dan cute. Semoga ada rezeki anak saya ❤️

Saya layak memenangi set botol susu MAM kerana brand dan produk MAM memang pilihan bijak bagi setiap ibu bapa. Saya yakin MAM akan banyak menyenangkan hati si comel saya dengan rekaan produknya yang khas lagi berkualiti terutamanya botol susu anti colic yang menjamin aliran lancar serta menghalang bayi daripada menelan gelombang udara memang cukup memuaskan hati saya. MAM membantu kehidupan saya sepanjang masa saya melalui proses keibubapaan, maka saya suka berkongsi maklumat ini dengan para ibu bapa kerana MAM memang berbaloi dan terbaik. Terima kasih. 💕💕

I deserve to win a bottle of mam because this is my favourite feeding bottle . I highly recommend the MAM EASY START as its contributes significantly to reducing infant colic. The teats like a mom breast and the perfect teat for a breast milk and formula. And now my 5 years old kid use MAM EASY ACTIVE .. for my baby that will be out in July , i will use the same great product and give the best for her . Tq MAM Because understands well what every mom and baby wants for the bottle and the important one is TEATS.

Saya layak memenangi set susu MAM kerana saya seorang ibu yang terlalu busy melayan anak-anak saya kerana 2 orang anak saya austistic jadi set susu MAM ni membantu saya untuk si cilik saya minum susu dengan selamat, selesa dan anti tumpah. MAM adalah diantara produk yang diyakini dan dipercayai ibu ibu kerana kualiti terbaik dan terjamin selamat. Saya berharap untuk menjadi antara yang bertuah🤲

Saya layak memenangi botol MAM kerana saya sangat suka design2 yg comel serta sangat2 cute jadi geram dibuatnya..saya juga ingin memberikan yang terbaik untuk anak sulung saya..Botol susu dari MAM ini anti colic yang dapat membantu anak saya menghisap susu dengan baik dan membantu mengelakkan kembung perut😘Akhir kata semoga ada rezeki untuk anak saya baby #SF.. Ig : _Shahirahridzuan_