Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi botol MAM kerana selepas percubaan botol-botol yang lain, anak saya hanya mahukan botol ini sahaja.. Selepas habis cuti bersalin, saya 'struggle' untuk mencari botol yg sesuai utk anak sy.. Ini adalah kerana, spnjg cuti bersalin, bayi saya 'fully bf'..sy akan bekerja dan botol susu ini akan mnjadi pengganti saya ketika di rumah pengasuh. Pd mulanya, bnyk botol2 yg telah sy beli utk 'try n error'.. akhirnya sy berjumpa dgn botol MAM.. alhamdulillah anak sy serasi dan sukakan botol ini.. botol ini mempunyi puting yg seakan2 puting ibu.. anti colic(membuatkan anak sy tidak kembung perut), dan auto steriliser.. memang lain dr botol yg ada di pasaran.. diharapkan saya dpt memenangi botol ini utk digantikan dgn botol yg lama.. tq MAM🥰🌸