Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!

*Pastikan anda melengkapkan langkah di Minggu 1&2. Klik pada link* Mommies, jom jawab soalan mudah di bawah ini! Kongsikan jawapan tepat anda dengan kami di ruangan komen, OK! Jangan lupa sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/jom-menang-botol-bayi-dari-mam/1370

Botol Bayi MAM Untuk Anda Menang!
79 Balas

Done step 3. Jawapannya : B (150ml) moga ada rezeki anak ibu Muhammad Naufal Qusyairi bin Muhammad Qais Qayyum 💕 untuk tukar botol susu baru . #5bulan18hari IG name : myraqayyum13

DONE ALL STEP👌 JAWAPAN 👉B (150ML) SEMOGA ADA REZEKI ANAK SAYA DUA ORANG UNTUK MENANG KARNA TAK PERNAH PAKAI BOTTLE SUSU BERJENAMA SEBAB KURANG MAMPU . AMIN .

Jawapan : B 150ml I want to be your lucky winner! Thank you TAP for the contest 😍 Following Mam & TAP : IG yuyufawza

Jawapan -B. 150ml saya berharap baby saya ada rezeki dari MAM #new parent #mom journey #THEASIANPARENT

saiz botol susu yang tidak ditawarkan sebagai hadiah adalaha B:150ML semoga ada rezeki anak mama

done all step ✅ jawapan : B (150ml) semoga ada rezeki buat anak² saya 🥰

Jawapan saya: B (150ml) Semoga rezeki anak pertama saya 🥰

B - 150ml semoga ada rezeki untuk anak saya

Jawapan minggu ke-3 ✔️ B.150ml

Done for all steps Answer: B-150ml