Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi botol MAM kerana saya sangat suka design2 yg comel serta sangat2 cute jadi geram dibuatnya..saya juga ingin memberikan yang terbaik untuk anak sulung saya..Botol susu dari MAM ini anti colic yang dapat membantu anak saya menghisap susu dengan baik dan membantu mengelakkan kembung perut😘Akhir kata semoga ada rezeki untuk anak saya baby #SF.. Ig : _Shahirahridzuan_