Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi set botol susu MAM. Saya baru masuk ke alam menjadi ibu . Sudah pasti saya ingin mencari botol susu yang selesa dipakai oleh bayi saya nanti . Dalam pemerhatian saya botol susu ini puting nya menyerupai puting ibu. Saya percaya bahawa bayi saya nanti tidak akan keliru puting .Selain daripada itu, bentuk botol susu jenama MAM ini juga comel² dan warna nya juga menarik perhatian . Penting nya juga botol susu ini anti colic. Jadi saya tak waspada untuk memberi bayi saya menggunakan botol susu dari MAM ini.. Semoga baby saya happy dan selesa hati mama pun gembira.SEMOGA REZEKI BABY SAYA MENDAPATKAN SET BOTOL SUSU DARI MAM .❤😘