Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi set susu MAM kerana saya seorang ibu yang terlalu busy melayan anak-anak saya kerana 2 orang anak saya austistic jadi set susu MAM ni membantu saya untuk si cilik saya minum susu dengan selamat, selesa dan anti tumpah. MAM adalah diantara produk yang diyakini dan dipercayai ibu ibu kerana kualiti terbaik dan terjamin selamat. Saya berharap untuk menjadi antara yang bertuah🤲