Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake!

Hi Ibu Ayah! Jom masuk pertandingan Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake. 1 orang PEMENANG BERTUAH akan bawa pulang Twistshake Baby Bottle Bundle! Tips nak menang: * Hanya Perlu Tebus Ganjaran* Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/tebus-ganjaran-di-tap-menang/1547?lng=my

Tebus Ganjaran di TAP & Menang Produk Twistshake!
66 Balas

DONE ✅ REDEEM HOPEFULLY WILL WIN THE PRIZE AS MY LO IS GOING SOLID NOW FINDING FOR A STRONG SUCTION UTENSILS FOR HIM HAS BEEN A CHALLENGE AS HE’S SUPER STRONG 1 PULL AND THE BOWL OR PLATE WILL BE GONE TO THE FLOOR 😅

Done ❤️ Moga ada rezeki buat Uwais Uqail , sekarang setahun 5 bulan dan tengah belajar minum guna cawan . Mama nak cut off botol untuk Uwais. Terimakasih theAsianparent dan Twistshake untuk giveaway ni. 😊

Done ❤️ sebelum nie suami saya rajin sangat join content dan beberapa kali menang🥰 semoga kali nie sy join,ada rezeki buat anak sulung kami Aiman Anaqi ❤️❤️

DONE ✅💙 SEMOGA ADA REZEKI UNTUK ARISYA SAYA.. AMIN🤗 MESTI DIA SUKA #TERIMAKASIH #CONTEST.THEASIANPARENT

𝘿𝙊𝙉𝙀 ⤵️⤵️ 👍 𝙇𝙄𝙆𝙀 ✅ & 𝙍𝙀𝘿𝙀𝙀𝙈 ✅ 🍼👶👩‍🍼🥰

Done🥰semoga ad rezeki untuk ank sulung sy yg bakal dilahirkan hujung thun ni..Aamiin🤲🏻🥰😘

DONE semoga ada rezeki si mungee🌹🌹🌹(INDAH SYAFIQA AULIA) sy seorg nie AMIN🤲🤲🤲

Done tebus ganjaran dan juga follow ig twistshakebabymy dah lama. Semoga ada rezeki untuk anak2

done! smoga ada rezki buat 2nd baby🥰 thank you #theAsianparentMalaysia #Twistshake

Alhamdulillah 'DONE' semoga ad rezeki buat anak sulung mama ni. aamiin