Komen & Menang Hamper Raya dari Ferns n Petals! 😜

Ibu Bapa di TAP, jom masuk pertandingan komen dan menang hamper raya dari Ferns n Petals, jom? Cara nak menang pertandingan ni senang je, anda perlu kongsikan snek atau makanan kesukaan anda yang pasti disediakan sewaktu Hari Raya pada ruangan komen. Senangkan? Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/komen-menang-hamper-raya-dari-ferns-n-petals/1470?lng=my

Komen & Menang Hamper Raya dari Ferns n Petals! 😜
19 Balas

Rendang Ayam yang dimasak oleh bonda tersayang! ❤️ Kalau makan mmg bertambah tambah, masak guna kuali besar pon boleh habis.. Yang pasti, bonda saya mesti kena masak 2 kali Rendang Ayam nya setiap kali raya.. 🤤🤤

haii..favourite hri raya..lauk pauk dihari raya..tp kli nie preggy time ramadhan..tekak dh start nk mkn kuih raya..smua jenis..huhuhuu..sblum nie xminat sgtt kuih..kebulan ke ..ke bintang berpantang nntu ya hikhikhik

rasa rasa aku dapat tak hamper raya..ya lah saya kan dari keturunan oa mna ada layak dapat hamper raya kan..orang melayu kan semua pilih kaum melayu je..😊😇

aku suka ketupat dan rendang dan kuih kuih raya apa² lah janji kuih raya..kuih raya coklat ke..kuih raya yang lembut² ke

rendang daging,ketupat n lemang.kalau snack semestinya maruku n kekacang..biskut almond London,kuih bangkit.

semesti nya RENDANG DAGING ,KETUPAT,BURASAK 😋😋 AND DAGING DENDENG TIAP TIAP TAHUN MESTI ADA

lemang ..rendang ayam..nasi himpit n satey.. biskut raya semua sy ska..

Semestinya daging masak hitam/kicap. Alamak ngencessss

Semestinya rendang ayam & ketupat 🤭🤭

Hai Tap, menu wajib ada ketupat palas :-)