Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

" Saya layak memenangi botol MAM kerana, dari anak sulung lagi saya dah memilih botol MAM sebagai pilihan utama. Alhamdulillah kali ni tengah menunggu kelahiran anak ke 2 botol susu MAM tetap menjadi pujaan serta pilihan utama saya. Setiap ibu pastinya inginkan yang terbaik untuk anak-anak, botol susu MAM. Ketahanan jangka hayat botol PPSU ini boleh mencapai hayat sehingga 12 bulan Selain itu, Anti-Colic sangat perlu & penting untuk bayi bagi mengelakkan masalah kembung perut ataupun perkara yang tidak diingini Akhir sekali, Jenis puting pula sangat lembut dan bayi tidak akan keliru antara puting ibu dan puting botol susu" Semoga ada rezeki adik baby