Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi set botol susu dari MAM baby kerana setiap ibu mahu berikan yang terbaik buat anak dan semestinya saya juga begitu. Saya ingin memberikan botol susu yang terbaik dan berkualiti untuk bayi yang bakal saya lahirkan. Botol susu dari MAM ni anti lengkap, anti colic dan mempunyai auto steriliser. Ia amat selamat untuk kanak² dan menjimatkan masa ibu². Selain itu, bentuk putingnya juga seakaan puting ibu, ini akan memberikan lebih keselesaan kepada bayi saya agar menikmati setiap hisapan susu. Reka bentuk botol susu MAM juga sangat cantik dan cute. Semoga ada rezeki anak saya ❤️