Screencap, Komen & Menang produk MAM!

Hi Ibu Bapa di TAP! Kami ada pertandingan yang sangat menarik untuk anda! 5 Pemenang bertuah bakal memenangi 1 botol dan 1 puting dari MAM. Menarikkan? Produk MAM ni sangat bagus tau, so jangan lepaskan peluang anda! Jom masuk pertandingan di sini: https://community.theasianparent.com/contest/screencap-komen-menang-produk-mam/1521?lng=my

Screencap, Komen & Menang produk MAM!
19 Balas

Saya layak memenangi set botol susu dari MAM baby kerana saya merupakan ‘first time mommy’ dan bakal menimang twins. Jadi sudah pastinya saya mahukan yang terbaik untuk si kembar. Apa yang saya suka tentang konsep anti kolik ini ialah dia dapat mengurangkan udara dan gas yang terperangkap maka sedikit sebanyak dapat mengurangkan masalah kembung perut bayi. Jadi, saya amat memerlukan botol anti kolik kerana saya mahu mengurangkan risiko bayi kembar saya menangis. Selain itu, melalui pembacaan saya dari apps dan website The Asian Parent yang memang padat dengan input bermanfaat, saya dapati botol MAM menggunakan “silk teat” dan bukannya silikon, maka ia memberikan kelembutan seperti puting payudara semula jadi ibu. Jadi sekiranya saya tidak dapat memberikan susu secara “direct feed” kerana mungkin kekurangan susu, atau tidak sempat pump susu, at least saya dapat susukan anak-anak saya menggunakan botol yang mempunyai puting lembut seperti ibu. Moga ada rezeki saya untuk menang dan mommies2 TAP di sini. IG : nurulmukhtarr