macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Sy just share location klinik ibu dan anak masa nak bukak buku merah...semua pun teruja dan tertanya2...next day share gambar scan baby usia 9 weeks..hihihi..semua 2 belah family seronok giler...

sy first tau 6week terus bgtau family sy.. time ni la dpt tau akak2 share apa yg bole ..apa yg x bole.. family mertua tau lmbat sikit 🤗

5y ago

Tahniah utk awak .hihi sy x0a sbb rmai kwn2 yg dh ada pngalamn dok share .tu tgh pk nk nggau fmly cm mana haha

Sy htr gmbr prgnt test dkt adik beradik je.. abah n fmly mertua pun blum thu lgi 😋 nnt rya hji bru nk shre dgn fmly mertua n abah..

5y ago

Awww so sweet. Hihi good luck .sy pn nk bgtau raya aji ni

pyjaa.. cuba bg hadiah baju baby kt mak n mentua...buat kotak hadiah mcm tu..dorg msti suprisee n happy..😊😊😊

5y ago

Wahhhh mcm best gak kannn .hahahahahah mcm yg omputih buat tu .hahaha eee comel!!!!

haha sy diam jee . tak bgthu sape² . dah 4 bulan mase 17week 1 hari tu baru bgthu . tu pun tulis status ws je 🤣

5y ago

Hahahah lepas tu apa respon family??? Hahahah sbb sy mnggu depan nk pindah ruma sewa sndri .skrg ngn mertua . Xnk bgtau lg .ingt nk pindah settle ,lps tu nk p checkup baru nk bgtau .tp xtau nk mula mcm mana hahahahahaha

Sy pagi tu test upt tga hari suami dah announced kat family dia pasal excited sgt🤦‍♀️😅

5y ago

Hahahahahaha ....

Sy sent gamba result upt kt family sy.. suami pulak excited terus cakap kt family dia . Hahahaha

5y ago

Alaa best nyaaaa 🥰

sye letak result upt tu dlm kotak hadiah, bgi kat mak ayh. senyum smpai ke telinge.. 😂

5y ago

Aww so sweett 😍🥰

Sy & husband tak bg tau. Keluarga tahu bila dtg melawat nampak kotak susu utk org pregnant

5y ago

Ohhh i see hahahah sy malu nk bgtau huhu hahaha

Saya akan bawa perut bila balik kampung nanti. Harap dorg faham la tu dah berisi 😀

5y ago

Hahahahah 🥰