Bersalin

Sy pregnant anak luar nikah kalau bersalin dekat hospital kerajaan kena ada waris ke ? family sy tak tahu sy pregnant , sy dr broken family jd mmg tak dpt nk bgtau family kalau family sy tahu maybe boleh bahayakn diri sy dan juga pasangn sy..pasangn sy nk bertanggungjwb tp family sy tak bg kawin awal,ada sesiapa yg tahu hospital kerajaan/swasta yg xperlu ada waris semasa bersalin nt Harap dpt membantu..

3 Balas

kerajaan perlu waris keluarga. swasta ada ½ ½ hspital die x mntk waris pun. #14Dec20  #IbuRA #TAPSupermoms

hi, macam mana perkembangan awak sekarang? sebab saya dalam situasi yang sama 😢

7mo ago

nama saya shaa tau

kne ad warissd