macam mana eh?

Hihi awal pregnant, ni baru 2bulan family mertua dan family sendiri tak tahu lagi, tengah fikit nak bgtau mcm mana? Hahaha malu la... mommy's2 tlg ..first experience masa tahu mengandung mcm mana nk bgtau family? Hahahah ada ayat kata2 best x???

32 Balas

Saya tak tahu nak bagitahu macam mana .. last2 perut yang bagitahu dorang sendiri😂

Sy hantar gambar scan juga. Husband share kat fmly dia. Sy share kat fmly sy. 😊

5y ago

Ok blh nk try gak mcm ni

Saya suka pendam.. so saya x bagitau sampai suami yg sibuk bagitau 😂😂

5y ago

Family dia cam x okay pun 😭😭 ye lah kita menumpang rumah org. Kang bertambah sorg , semak rumah org. Hmm. Family saya alhamdulilah x sabar2 menunggu baby keluar. 😅😅

Minta doa drp dua2 belah keluarga.. Doa mak ayah kita berkat.. InsyaAllah..

5y ago

In syaa Allah, aminnn.... raya haji ni mmg nk bgtau pun ... 🥰🥰♥️

Sy xbgthu pom last smpai tummy nmpk diorg tnya bpe bulan dh....hihihi

5y ago

Haaa mcm nk buat mcm ni gak .hihi tp tkut nnti org tua bising hahaha

saya col mak ayah ckap nak dapat cucu 😉

5y ago

Wow lg gentle hahahah

Saya hantar ganbar scan pada group family.

5y ago

Awww so cute .semoga i ada kekuatan buat mcm tu hahahahah

Sy send je gmbr upt ke grup family 😅

Saya hantar gambar buku pink.. 😂😂

5y ago

😍😍😍😍😍

Sy bg gamba pregnancy test tu 😁😁

5y ago

Sama la sy. Nak ckp segan 😅