Apa nama panggilan anak anda?

Ya tahu mesti kita dah bagi nama anak kita yang sedap-sedap kan🥰 Tapi kalau anak kita ada 2-3 nama👶 Apa nama panggilan yang anda selalu panggil anak anda ya?😍 Abang ke, kakak ke, adik ke.. Haah cuba komen👇

Apa nama panggilan anak anda?
368 Balas

kekdg pggl fatimah..kekdg pggl nm penuh fatimah az zahrah.. kekdg zara oh zara pling pendek pggl bila tersasul pnggl dia adik😅😅🤣🤣🤣✌🏻dh skrng ni dia ingt dia kcik je bila jmpe spupu yg kcik dr dia dia akn sebut dri dia adik..hahadeii..sis ngaku silap sis..bhahaa🤣🤣🤣sbb dlu kita biasa pggl ank buah yg bongsu adik..dh smpai ke ank tersasul sasul adik juge😂😂🤣🤣🤣✌🏻

anak bungsu sy.. lelaki.. tp sy panggil baby... hahahah da lapan thn umur dia... bile dah anta gi sek.. saya akan panggil babyyy bye bye... hehehe... bila balik dier komplen.. jgn panggil baby.. malu.. adeiii... skrng kene panggil abg laaa... sebab nak dpt baby br...

lima anak ada panggilan manja tapi semua panggil adik😅😅😅 setiap kali panggil semua anak menyut adik yang mana satu sbb yang besar PON panggil adik.sbbnya ibu dah terbiasa.. panggil semua adik.😅😅

saya panggil nama penuh anak anak🤗 tapi kalau depan adik adik dia, saya suka paggil kakak Afiqah. Kakak Azizah, Abang Aiman, supaya si adik biasa panggil dengan panggilan tu.

abe & cyunk masa abe kecik² duluh meymang dh pngil dia cyunk bila dh besr setahun lebih dia biasakn diri dia d gelar abe smpaiilah now 3 tahun dpt baby and mama pngil dia cyunk

Kdg panggil Muhammad Kadang panggil mateen. Kerap panggil anak soleh. Sebab kata2 itu doa. Lagi2 yg myebutnya ibunya sendiri. Itu pesan mak saya. #TAPSupermoms #TAPactiveusers

1st , masih panggil nama . sbb lum adik dia kluar.. mungkin nnti sy mau panggil dia kak saja lah.. tapi yg mcm "mana kakak kw?" bukan "kakak buat apa" sbb x biasa 😅

anak first saya suka panggil yunk . anak kedua saya suka panggil adik . tapi kebiasaannya saya akan panggil nama penuh anak² saya : ayra sofea : afrina nayla♥️

Ohh banyakk.. Mcm2.. Manja, syg, abg, adik, semua sweet2.. Tp kalau mami da start panggil guna nama.. Siap nama panjang.. Ha tau la mami dah jadi singa 🤣🤣🤣

nama dia , kadang panggil abang even belum ada adik haha sebab nak biasakn dia utk jd abang yg baik , pemimpin one day . panggil yang baik baik je . hehe