Apa nama panggilan anda?

Sempena hari cuti, hari kemerdekaan ni kan🇲🇾 Apa ya nama panggilan anda semua dekat rumah? Jom share boleh 😉

Apa nama panggilan anda?
127 Balas

Husband pangiil sy:yang😍 mentua panggil sy:odon🤭 adik2 Ipar panggil sy:Amring🤣,Samring klurga panggil sy:odo,nana,u insyaAllah bby bakal lahir bulan 2/2022 doakan semoga dipermudahkan semuanya Aaamiiiin

suami pnggil isteri, gendut, mommy, bulat anak: Inshaallah bulan 12 ni lahir seorang doakan saya dipermudhkan urusan sepanjang kehamilan,,☺️☺️

2y ago

amin insyallah sis

suami panggil [email protected] pun panggil suami Ney juga...dah terbiasa dgn panggilan ni sejak kapel..🥰🤭anak² panggil mama..sibling pnggil Bia...

ayang.abah sy yg start pggl ayang mse baby.ank bongsu katenye.tpi segan lah bile dah tua2 jiran2 atas umur lg² pakcik2 pggl ayang😅

husbnd pangil : mommy, kadang " yank" anak² panggil : mumy family pula panggil : mel

Suami :sayang Anak :mama Makmertua:ayu Adik ipar:kak ayu Adik beradik: yu ayu dayu

anak2 panggil mummy.. suami masih panggil Sayang walaupun dh 13 tahun kawin

husband pnggil : Sayang Anak pnghil: Ummi Keluarga pnggil : Kakcik

Suami panggil: Sayang InshaAllah twins lahir nanti panggil: Mama

anak panggil : mak husband panggil : sayang 🤣🤣🤣🙈✌🏻

3y ago

samaaa...auto dia panggil mak...padahal 'ibu' tak kisahlah...hihi...menunggu anak ke2...dia nak panggil ibu dia pa pula