Apa nama panggilan anak anda?

Ya tahu mesti kita dah bagi nama anak kita yang sedap-sedap kan🥰 Tapi kalau anak kita ada 2-3 nama👶 Apa nama panggilan yang anda selalu panggil anak anda ya?😍 Abang ke, kakak ke, adik ke.. Haah cuba komen👇

Apa nama panggilan anak anda?
368 Balas

Belum ada anak sendiri.. Moga saya dikurniakan zuriat sndiri nnt.. Skrg ade anak2 bulus je.. Panggil Eboy & siti nur adik ☺️

3y ago

Aaminn3... Trm kasih atas doanya 😊

nama penuh anak sulung jaysen, anak no dua jayren n anak no 3 jayvien.. pglan untk anak sulung esen, yp n0 2 adeq, dan yg n0 3 p0y0q.. 😊..

1st : araff/ abg ( araff sbb teringin nk pergi jabal arafah di meccah) 2nd : dekyah / adik (sbb pnggil nama laen die tak kaleh😂😂)

kakak adk now 👇 depa dah tmbh nama sndr kat blkg bila ckp dgn baby dlm perut ibu.. kakak ratu kak amni adk baby 🤭

yg sulung princess/kakak yah/ adik(trbiase sbb jrk adik dgn kakak 3thun..hihihi) yg bru lahir kacak/adik/bby/ammar..

kakak sayang, abang sayang. anak baru 2. sedang mengandung yang ke3..ni panggil adik pula. 🤭 cukup la 3 ni.

Salu kt umah... panggil kakak n amzar kt sbelah sedara... lisya n amzar klu kt sek... dalila n amzar 😅😅

Anak sulung along, Ank no2 ammar, Mssa dia kecik2 pnggil adik.. Da besar masuk tadika dia malu pnggil adik.

puteri kadang pggil kakak kimi kadang pggil abg nufail kadang pggil abg aira..syg...yaya...bby...

Nama aryan tp panggil ayan kadang2 adik skrg nak jd abang kena tukar panggil abang pulak 🙊