Nama Panggilan Anak Anda

🥰 Mommies, apa panggilan anda untuk si keci? Baby? Adik? Atau panggil nama? Jom kongsikan dengan Min dan ibu-ibu lain!

Nama Panggilan Anak Anda
97 Balas

Ank sulung abg Ank no 2 abg jgk😅 Ank no 3 kakak Ank no 4 adik Ank no 5 adik jgk😅 Ank no 6 in shaa Allah nk panggil baby.. Doakan urusan bersalin akk dipermudahkan ye.. Skrg dh 35weeks...ghisau sb gap dgn kakak die 7 tahun... Dh mcm nk beranak sulung balik plak rsnye... 😅😅😅

2y ago

Aminnn.. Tq ❤️

Ank sulung Harith irfan Pnggil irfan, kdg2 along. Ank no2 danish ammar Pnggil ammar Tp skrg tngh brjinak2 pnggil angah... Lagi 3 bulan nk dpt adik.. 😂😂😂 Girl pulak 😘😘😘😍😍😍

Muhammad Nedim Yusuf. sy panggil nedim. husband panggil Yusuf. adik pun panggil. skrg dah tukar panggil abg sbb adik is coming soon. tp asek tertukar lak dgn husband sbb panggil abg jgk kt dia🥴

Ado, dodo, didit, bobob, dn bnyak lgi digelar neneknya, nak pnggil adik, anak buah sya dn anak buah suami pun dipnggil adik, nnti bila Di panggil smua sahut, jdi keliru, bgus pnggil nama je

Anak 1st abang, Muhammad Farish Anak 2nd kak icha, Nurr Farisha Anak 3rd adik, erie, qalish, Muhammad Qalish Wafrie Anak 4rd coming soon bulan 8 nnt, mgkin pggil baby

muhammad firash syukri slalu pgl firash/ syukri/adk/bby mummy skrg tgh pgl abg firash sbb adk insyaallah coming soon taon dpn.. kdg tsasul juga pgl adk..

panggil sayang/ sayang sofea/ sofea/ sofea zinnirah/ sharifah sofea zinnirah/ kakak/ kakak sayang.. hahahaha, bnykkn min? 🤣🤣

anak sulung jerven, panggil Bonbon anak kedua plk prmpuan jerguinevere, panggil Guigui. anak ketiga msh dlm kndungn 🥰🥰🥰🥰🥰

2y ago

buruk nama anak kau 🤪

Nur Airis Zulaikha - panggil Aish.. Tapi sikit hari lagi dah jadi kakak.. So skrg biasa kan panggil dia kakak aish.. Huhuhu

Hari hari panggil nama dia, kadang kadang nama penuh supaya dia ingat. Tapi dia tetap bahasakan diri dia Baby! 🤪