Nama Panggilan Untuk Si Manja

Psst! Mummy, Min tertanya-tanya apa agaknya panggilan anda untuk anak anda ya? Ada yang panggil dengan panggilan nama tak? Ada seperti yang tersenarai di dalam gambar di bawah? Kongsikan di ruangan komen!

Nama Panggilan Untuk Si Manja
64 Balas

nama pendek ank aina umur 1thun 3bulan (maksud nama : mata yg cantik)..mata dia mmg cantik pun kdg kdg bsinar Dan Mata hitamnye penuh smpaikan cik misi pun tgur penuhnya Mata hitam dia nmpak sikit sikit je mata putih.. kitorg kdg kdg pggil adik Aina ..tpi bila disebut laju laju & berulang Kali lama lama kdgaran mcm sebutan Neyna..last last pggil neyna ..kdg kdg pggil adik aina jgk sbb bla pkir balik xtau apa mksud nma neyna tu ..

Nama anak Fatima Az Zahra dan Ali. 2 2 panggil nama penuh. suami tak bagi panggil nama pendek, atau nama tak berkaitan, kalau tak kenapa letak nama kata suami. letak nama elok2 maksud elok2 panggil la elok2 katanya... so memang takda nama panggilan lain... cuma saya akan tambah 'sayang' di belakang jaa...

4mo ago

nama anak saya nur zafeera. sya dngn husb pnggil feera/zafeera. dtg mkcik2 nenek atuk dia. pnggl fifi pipiah. hancur nama anak. elok elok cntik bg nama. len plk bunyinya

macam macam nama ada, si kakak family suami panggil ayang, family sy panggil Misya/adik, kami panggil adik, Khairunnisa, skrg dh tukar jd kakak (Nur Khairunnisa Mardhiah), si adik pulak family suami panggil Rizqi (sbb dia rezeki yg x disangka², jarak 12 tahun dgn si kakak), family sy panggil Luth (Muhammad Luth Mikhael)

Nama anak sda diberikan dgn cantik🤣 tpi family Belah laki pnggil xda kaitan langsung dgn Nama anak🤣... hehe.. xsehati sejiwa😅 semua mau bgi Nama panggilan masing2.. sda diberi tahu, kmi dua laki pnggil anak kmi sekian2 nama.. tpi tetap juga dorang mau buat nama panggilan sndri🤣. macam2 Nama Ada..

anak first dulu selalu panggil adik, lepastu kejap sayang kejap ayang lekat lah sampai sekarang ayang tu . pastu dah besar sikit terus panggil nama . ni adik dia kita panggil adik ngan sayang . dia jadi confuse , mama panggil saya ke hahaha . jadi makmak ni macam macam nama boleh melekat .

Anak sulung sy paling byk nickname. Anak tunggal selama 6 tahun mmg manja. Nama Anggun kadang panggil junjun, baby, ucuk, sayang. Tp kalau panggil baby / sayang suami pun toleh sekali 😂. So panjangkan sikit baby girl / sayang bibu

sy dan suami pnggil nama tp kdg2 ade jugak pnggil syg,baby dan adk .. dua2 belah fmily pnggil nama jugak tp belah suami pegi tambah abang dkt depan😂 btw buat mse ni ank sy ank tunggal😅

Anak nama Aidil Mikhail. Anak baru sorang tapi panggil adik. Kadang panggil sayang mommy. Kalau time geram kat dia panggil nama penuh sampai nama atuk nenek dia sekali hihi

dari kecik Smpai dia paham cakap panggil nama penuh..bila dia dah start bercakap panggil sayang umi..kadang dia PON kalo nak apa2 panggil kita sayang Umie😂comey

ank 1st sy pnggiln dea Manja .2thun dh dpt adk, bertmbh mnja plk dh😂😂 yg ank kdua sy pggil baby, tp husb plk yg respon🤣so ank kdua sy pggil Anja je lhhh