Sy cek upt naik double line semalam sy pergi check up doc kata sy ada simple cyst dibhagian kiri 4cm

Tapi ada warna putih dekat cyst tu, adakah sy pregg luar rahim😭

Sy cek upt naik double line semalam sy pergi check up doc kata sy ada simple cyst dibhagian kiri 4cm
3 Balas

maaf puan sy kurang psti ttg ini..doc ada ckp pape x lepas review scan pic ni?? tp slalunye jika ada abnormal yg berlaku dia akn bgtw dgn kita termsukla jika pregnant luar rahim..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

biasa doc akan bagitau terus "awal hamil luar rahim ni.." kalau dia tak cakap pape, ok la tu

setahu saya ovari kiri kita ad cyst... tu tmpt salur makanan utk baby...