Cyst atau pregnant?

Salam. Kalau ikut kan sy dh delay period sebulan lebih,sy cek upt naik 2 line. Sy nk tanya, kalo kita ada cyst je, tapi tk pregnant upt akan naik 2 line jgk ke?Kalau sy pregnant, alhamdulillah. Tapi risau yg naik 2 line tu di sebabkan cyst, bukan pregnant. Baru ni sy ada spotting jgk 1x sblm tarikh period yg seterusnya. Minta pendapat ibu2. Terima kasih

2 Balas

Baik sis pergi scan, boleh jadi macam2 ya, kadang boleh jadi luar rahim, cyst atau prgant, kalau sis prgnant, sis boleh siap kan diri sis, bnyakkan bedrest ka ap. Bagi hilangkan persoalan sis, sis pergi je scan, cakap je sis nak scan, nanti dorg tanya sis brpa week, jnji ingt tarikh akhir period la

nak tahu kena jumpa Dr, biar Dr scan..