Upt double line, rahim besar dari biasa

Hai, sy nak tanya. UPT sy double line tapi check up doctor hanya nampak rahim yang besar dari biasa katanya. Adakah saya mengandung atau tidak?

Upt double line, rahim besar dari biasa
7 Balas

tahniahhhh https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat

saya pun sama. test double line and scan rahim agak besar dari saiz normal. doktor kata ada kemungkinan pregnant. doktor suruh datang scan semula lepas 3-4 minggu.

Positif tu. Sy pun lps test upt positif trus pergi scan tp xnmpk apa2 lg cuma rahim je mengembang. Alhamdulillah skrg dh 29w.

Upt positive tu sis. Try scan 2 ke 3 minggu lagi sis nanti akan nampak kantung n baby. Semoga dipermudahkan ❤️

inshallah sis ad tu...sy scan lps thu upt postive pun doc ckp rahim mengembang doc ckp tgh brlaku penempelan tu

mcm sy dulu..last² xad rezeku berlaku pendarahan

tahniah sis better.. I dh brp mnggu