Pregnant + Cyst

Assalamualaikum n hai mommy... ada ke dekat sini yang ada pengalaman mengandung dan ada cyst... Arini saya pergi check up doktor scan nampak cyst 3-4cm, 2minggu lagi check lg nanti.

2 Balas

sy. cyst size 6x6cm. kalau cyst x membesar and tak effect bby, doc akn monitor je dlu. klau makin besar, mungkin operation. tp skrg sy da 33w. last scan dh tak nmpk cyst nya, either dh mengecut atau tersorok di sebalik baby. so far cyst sy xmembesar

Ada sis tapi Dr akn bagi ubat duphaston utk bagi cyst mengecil.

4y ago

cyst sy dah mengecut... baby dah 22w skrg