diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

haa mungkin dia nk ckp kat awk utk kurangkan berkata² psal org . sy pun da terikut² sifat suami sy tak ckp psl org tu ini . sifat " lantak kauuu lahhh" tu dah sebati .. lama² tak heran dah . even org ngate ke ape ke . kita cari happy kita je . puan try la . puan akn lebih bhgia ignore org sekeliling

5y ago

haa psl buli kene bendung awal . dulu ank abg sy pun org buli kat skolah , n lepas tu abg sy dtg sekolah ckp pd cikgu . cikgu panggil . hadap la masa tu tp bg warning jela sbb budak² kan .haa cuba ank akk sndri mengadu dgn ayahnye . akk cuba suruh . kalau method bila sis nk ckp suami tak endahkan ,guna teknik ank pulak . sy phm perasaan kene buli mcm mana sbb dulu sy pun kene buli🤣 sbb tu sy jd pendiam smpai skrg . kurang keyakinan dah nk berkawan . kalau tak jd juga , puan sndri bertindak . pergi sekolah jumpa bdk tu .