diam jelah

Suami sye nih bila sye nk bebual psal jiran ke ada org cari psal ngn sye ke dia xnk dgr, dia xnk thu pun.. siap ckp buang mse je pk.. jd bila ada msalah cmtuh sye diam jelah, sye xckp pun ngn dia.. sbb dia xbrminat kan nk dgr keluhan sye.. simpan je, sye diam jelah.. sibuk lak tnye knape?? Ada ape?? Sbb tgk muka n kening sye brkerut2.. malas nk story.. sye nih keras hati, skali dia ckp cmtuh sye terus xnk bebual ape2 dah.. huhuhu mommies cmne lak?? ????

25 Balas

En hubby sy dgr. Tp lpas tu dia slalu ingatkan contoh; nnt kalau jdi kt kite cmne? Tak baik mengumpat, etc. Tp dia slalu dgr je isteri dia ni melaluk.... I♡myHusband

5y ago

Hahaha... kan. Tp ape yg suami kite ckp tu ad betulnye.. makan jelah.

Kebanyakan lelaki mmg mcm tu,suami saya pun mcm tu,last2 nak lepaskan geram saya "membawang" dengan ofismate saya....at least ada tpt nak luahkan heheeh😂

5y ago

Hahaha tulah, sye nih klau bole xnk bercerita ngn org lain.. tp nk wt cmne, suami sndri xnk dgr keluhan kita.. xbrminat nk thu pun ape kita lalui spnjg hari.. tp kita kne dgr klau dia bebel.. nyampah.. 😂😂🤭

samalah...kdg2 sy ckp dgn dia 'taknak dgr takpa, jangan smpai sy cerita dengan orang lain..saya ni dhla dok rumah je takde org nk sembang," hahaha

5y ago

Yelah kan.. xkan kita bercerita kt org lain lak.. Kita nih xde tmpt meluahkan perasaan.. dunia kita krje umah, ank2 n suami je.. tp nk bebual dia xnk layan, kita start criter je dia pura2 jd rice cooker.. wt2 xdgr.. hbih nk curhat kt sape?? Sbb tuh skrg masalah rumahtgge bnyk, sbb kualiti suami tuh sndri.. 🙄🙄

mcm suami sya klau kita nda mgadu mula la buat muka sposen boleh buat tak layan jerr mmng myakitkn hati bila tgh pregnt nie..saborr jerr laa

5y ago

Haha samalah.. wt muka serabut dia, hbih kita nih nk meluahkan perasaan kt spe lg klau bkn suami.. 😊😊

Biasalah lelaki..kdg2 kite ckp tp mcm dgn angin..haha lelaki xsuka pk bnda2 cmtu..kalao xnk sakit hati better snyp hehe

5y ago

Kan sis.. tp part dia ceriter pum pang pum pang kita kne dgr.. nyampah je rsa.. 🙄🙄

Suami sy cmtu gak. Dia ckp xnk nnt anak kuat mbawang. 😂 Sy gtau la sy bkn nk mbawang tp nak meluah. 🤣

5y ago

Lelaki ne lain sikit.. Kita ne cepat ambil tahu sstu perkara bkn la nak mengumpat atau mbawang. Sekadar nak gtau je. 😄Bila ingt balik time kena mrh, smpai harini x luah benda2 cmtu kat dia. Luah kat kwn2 dlm group whatsapp je 🤭 mcm la kwn2 tahu jiran sblh rmh tu siapa.. 😅

bagus lah kalau suami begitu...alhamdulillah...

5y ago

Smpai nk bgthu ank kne buli kt skolah pun xnk dgr, buang mse pk ktanya.. alhamdulillah syukur.. 😊😊

Sama lah ,diam lebih baik . 😅

5y ago

Kan sis.. sakit hati je.. wt dek je kita ckp.. time dia kita wt blek.. haha 😅😅

Hahaha diorg semua mcm tu

Biasa lh tu

5y ago

Geram tau sis.. Kita criter dia xnk dgr.. time dia lak pum pang pum pang criter kita dgr je.. 🤭🤭