dia criter kita dgr, kita criter xnk lak dgr..

Korg pnah x rsa mnyampah ngn laki sndri sbb bila time dia criter psal kwn2 dia kita dgr je.. tp bila kita lak nk criter psal jiran cari psal ke makcik cleaner tiba2 xnk bebual ngn kita ke suami xnk dgr.. dia kta buang msa je pk.. hbih time dia criter psal kwn2 dia yg ntah sape2 tuh kita kne dgr, kne tadah je.. hampeh betul.. lg tgh preggy nih lg cpt sentap.. bila dia ckp cmtuh sye terus nanges.. pastu sibuk tukar topic.. sye sakit hati.. atleast dgr lah criter sye lak.. bkn brdarah pun tinge kann.. ishhhh geram!! ??

1 Balas

Cube x pyh denga cite dye.. Buat2 nk ke sana lh ke sini lh.. Time preggy jgn benci org.. Lagi2 laki sendiri.. Takut nnt time nk bukak jln payah nk bukak.. (Mmbe sye time preggy benci sgt dgn belah laki dye mertua ipar duai semua dye mara. Time tunggu jln bukak (lme lh jugax) doc suh mintax maaf kn suami bru jln senang bukak .. Klua2 muke ank semua sebelah suami punye rupe..)

5y ago

Hadoiii parah nih.. 😅😅