HB LOW

Hai mommies2 smua nk tnya...mcm mna nk naik kn hb ye dgn sye hb asyik down je?? kndungn dh 31 weeks sye rsau lh klau hb low....klau mkn ubt dgn air oren minute maid tu blh ke sbb stiap kli mkn ubt sye mnum dgn air tu...

2 Balas

Sy amalkan makan kurma 3 biji setiap hari. Sy dlu selalu tukar ubat sbb hb asyik turun. Nurse tuduh sy makan skip2 tp dah mmg turun walaupun xskip. Tukar mcm2 ubat xjalan jugak. Pastu sy jadi fedup. Huhu. Xmakan dah ubat apa2 punnnn. Sy makan kurma je. Alhamdulillah elok pulak hb saya 😂 pdhal xmakan ubat pun. Nurse pun terkejut. Siap tanya, awak makan ubat apa sbb dia xigt ubat apa dia bg kat sy. Sy ckp je la ubat last dia bagi tp xbgtau pun benda sbnr. Kang kene marah. Haha. Mybe awk boleh try makan kurma. Tp jgn la tiru saya, xamek ubat. Makan la apa nurse atau doktor bg tu. Takut nnt kalau rendah sgt, bahaya.

Klu pure oren lg elok..Hb nie try jmbu btu kerang hti ayam buah delima

3y ago

Sye try smua yg tradisional @ yg ubt doc bg..Naik lpas dh try yg mkn yg bayam smua tu alhamdulilah