36weeks HB low

Boleh suggestkan tak....makan ape yg boleh naik kan hb dgn cepat.....dari mule bukak buku hb sye low...ubat sye tak boleh mkn...sbb tgah tdoh pon nak muntah......30hb ni ade appt gan dokter..klau boleh nak hb cantek mase appt

2 Balas

ni yang saya amalkan dan saya nampak perubahan. hb dari 10 naik ke 12 lebih 1. makan ubat dengan air sunquick tanpa gula sebelum tidur 2. amalkan makan buah jambu batu 3. makan bayam 4. makan ikan bilis setiap minggu mesti ada menu bayam and ikan bilis. jambu batu tu sampai dah bosan makan 😂

Minum jus mamariam #TAPSupermoms #TAPactiveusers