HB low & Gdm

Stiap kli result darah hb sentiasa low n low 🥺🥺 gdm dh terkawal semua. Ada tips nk naikn hb tak?? 😭😭😭😭 skrang dh 37week, jus delima , ubt kk , buah jambu , hbis daaa mkn .🥺

2 Balas

try makan buah kurma . tapi kena konsisten lah . sebab saya try makan buah kurma hb naik . btw hb saya pernah drop sampai 9 . and then saya makan buah kurma hari hari 5 6 biji macam tu . alhamdulillah hb naik 11 keatas . kita ikhtiar je mommy

Sy hb low. Sy amalkan minum ubat dgn air lemon setiap kali telan ubat