baby bump

Salam kalau dh 4 bulan mmg blm ada baby bump ke? Risau lak sbb KK jarang scan ? trima kasih

24 Balas

Normal lah sis 6 bulan keatas bru nmpak sngat tu... Kk akan scan sebulan sekali jerrh sis x adanya nak scan minggu2x klau nak scan minggu2x p klinik swasta 😅😅😅

sy dh 5bulan lbih tp seluar jeans sy bju2 semua muat lg ..sbb perut xnmpk bsar .. stiap org xsama sis.. ada yg 3 bulan perut dh mcm 7 bulan .. hehehhe

Wslm. Biasa & normal. Lain org lain, ada yg mengandung awl2 dh ada baby bump. If risau blh check kt swasta, nnt doc akan bgtau la perkembangan baby.

kk bkn jarang scan saya xpenah pon scan kat kk... 28w ni baru nak scan kk.. selalu saya dgr bunyi jantung anak je kat kd

Normal sis . Sy da 5bulan org kata mcm 3 bulan . Kecik tapi nurse tk ckp apa pun . Yg penting cek baby sihat . 😊

Sy da nak masuk 6bulan sis ..tp masih xberapa nampak bby bump hehe.xapa lau risau boleh je g scan kt swasta...

Saya pun tak nampak lg. Sama jugak dh 4 bulan. Takpa sis. Tunggu nanti dah 7-8 bulan baru ada. 🥰

Normal, sy pernah tengok org dah 7 bulan x nampak langsung bump dia. Mcm buncit sikit je..

Kalau mcm sya, kurus & tinggi usia kandungan masuk 5 bulan baru nampak baby bump. Hehe

Takpayah kisah perut nampak atau tidak.. yg penting baby n ibu sihat.. ❤️

4y ago

Betul tu..