6 Minggu

6 weeks pregnant mmg blm nampak baby bump ke? Kalau scan dah nmpk x?

19 Balas

Belum sis..saya 25w bru nampak tu pun cute je..kalau pkai bju ngandung pn xnmpak mcm ngandung..tp bila scan tumbesaran ikut week yg sepatutnya pun saya dah lega..tau dia membesar sihat je kat dlm tu..xnmpak perut pn xpela jnji dia sihat2.. btw saya tak gemuk berat ablm prgnt 46 berat skrg 51.5kg.. tp baby bump cute je..

5y ago

Yeke sis.. Saya nmpk boroi jer dh 😂

Belum lagi awk. Baby bump pon ikut badan juga ade yg cpt nmpk, klo scan pon nmpk kantung je and nasib2 klo dah nmpk bby. Positif ya🥰

Sya 6week takda nampk apa lagi muat lagi baju itu ini atas dari 6week semua baju seluar tak boleh button 😂😂😂 ..

kalau 6 minggu dah nampak bbybump,xtahu la klau dah 30w keatas...rasa ibu tersembam kehadapan🤣😅

Terlalu awal.. Saiz baby pun msh terlalu kecil. Yang nampak mcm baby bump tu sama ada lemak atau bloated

mmg klu 6 bulan blm nmpk baby bump sbb janin msi kecil .. klu scan heart beat shj yg nmpk ..

Hehehehe.... Sy baru 18 weeks pon, orang xperasan pregnant sbb langsung xde baby bump..

sy 22weeks tuu pon org xperasan pregnant 😅 Sy scan 7weeks nmpak kantung jee

Sy 6 minggu tu boleh pki jeans biase LG mmg x nmpk langsung baby bumb

Sy yg 16w ni pun tk nmpk lg sis..rilek sis rilek😂