Baby Bump & Heartbeat Baby

Nak tahu sgt2... Normal ke dh pregnant 3 bulan (13 weeks) baby Bump tak nampak lagi? Heartbeat baby bila boleh dengar kalau sentuh? I scan masa 9 weeks ada heartbeat..cuma sekarang risau jd apa2 kat baby sbb xdgr heartbeat plus baby Bump xnmpk lagi.. anyone can answer?#firstmom

5 Balas

Xde bump normal. I pun masuk 3rd trimester baru nampak cinonet. 8 bulan baru gedabak. Heartbeat mana blh dengar kalau sentuh? Nak dgr kena pakai fetal dopler lah sis. Tendang ye lah boleh rasa. Tu pun tgk tahap active anak awk and tahap ketebalan perut awk masa awal2 trimester

bby bump atas org jgk .. sy 8bln bru nmpak .. best jgk xnmpk bby bump .. org xtau kita pregnant 🤭..tau tau dh nk bersalin je .. sy klau pregnant kwn tempat kje pun xtau sy pregnant .. 8bln ke atas bru diorg tau ..

mcm mna awak dngar heartbeat bby tnpa fetal dopler sis? saya yg p kk seminggu skli ni pun misi asyik bising sbb xmkn dulu. nk dngar heartbeat bby susah klau xmkn dulu. itu pkai fetl dopler tau hehe

baby bump bergntung kpd ketebalan perut sis.. mcm kwn sy dh 24w bru nmpk..sy plak 14w,nmpk dh sbb perut jenis tebal..

sy 4 month pon tk nmpk baby bump lagi sis. kecuali lepas mkn tu nmpk la sikit buncit tu hehe

1mo ago

btull hahaha dh beli baju raya size s ngam ngam je tk ketat tk longgar