baby bump

Salam kalau dh 4 bulan mmg blm ada baby bump ke? Risau lak sbb KK jarang scan ? trima kasih

24 Balas

Normal sis. Baby belum besar lagi. Nanti dah 5 6 bulan in shaa Allah nampak je.

jgn risau sis. perut masing2 xsama. sy 6bulan baru nmpk baby bump

Sy punye bump 4 bulan dah nampak maybe sbab body sy kecik (45kg, 154cm)

4y ago

Samala kita. Berat tgi sume sama.. hehe. Skang dah susa nak sorok perut. Mmg kena pakai baju extra besar.

Saya dh 6 bulan pon perut masih berlipat. Depend badan orang

Sy 38 mingu bru nampk . To pun mcm buncit je

saya masa 4bulan pon xnampak lg.. masa 6 bulan baru nampak.

Normal sis. Saya 6 bulan baru nampak babybump😊

😂😂 rileks sis. saya 7 bulan baru nampak.

Sy first pregnant 7 bulan baru nmpk baby bump

Depends pd individu...sy 6 bulan bru nmpk