baby bump

Hai..saya dh 18 minggu..normal ke blm ada baby bump ? risau lak

27 Balas

Normal sis. Ikut pada badan kita juga, insyallah bila dah scan tu baby okay, so semuanya okay 😊 Semua orang bentuk badan lain lain, baby membesar pun lain. Jangan bandingkan sangat perut kita dengan orang.

Normal sis. Sy dah 7 bulan (27minggu) pun org tak perasan pregnant. Tp kita blh rasa perut kita padat and cpt letih. As long as setiap kali check up nurse & doctor kata baby sihat and ok jgn risau

Saya dah 22 weeks.. kalau naik train orang tak offer pun tempat duduk sebab my bump tak nampak “pregnant enough” so positive jela.. kecil senang nak beranak nanti. Yang penting sihat

Normal sis.. Kdg ikot org.. Sye pon 20 minggu bru nampak baby bump ckit.. Tapi bersyukur jugak perut kecik sebab baju² biasa semua masih boleh pakai 😁

normal kot... sbb saya perut kecik... mmg xnmpk... baring bru nmpk bentuk... tp klu scan baby normal, insyaAllah ok la tu... doa byk2 ank sehat je

Sgt normal..sya dah 7bln org still xprsan sya pregnant sbb perut kcil😅..dah 8bln bru psr ngn jayanya..skrg bru la nmpk baby bump

Ok lah 18week . Saya ni dah 24week pun still xnampak lagi baby bump. Orang ingat sye xmengandung, maintain jew 🤭

Pd pendapat sy normal sbb lain org lain bentuk perut, kedudukan janin. Kalau risau puan boleh scan kat klinik.

normal sis. kalau sis berbadan kecil 18week dah nampak but kalau sis berbadan berisi mmg x lah jwbny 😅

nah tngok ni baby size ape😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

5y ago

yg penting dktor kata baby sihat