39weeks

Adakah ini tanda bersalin keluar air dlm msa 5 minit tapi tak keluar byk. Sikit² lepas tu sya tak DA rasa sakit kat mana² pun. Adakah ni normal @ ada pengalaman tak mummy² kat sini?

11 Balas

Elok pergi hosp. Sy mcm tu jgk turun air ketuban tp xsakit langsung. Pergi hosp terus warded. 6jam dlm warded langsung xsakit tp air ketuban keluar je. Bila check bukaan rupanya dh 6cm.. Cuma xsakit. So better pergi hosp