39weeks 2days

rasa sakit kat bahagian bawah tapi perut tak sakit. keluar tanda tanda pun tak ada ada itu tanda nak bersalin???

12 Balas

Sakit2 tu tanda baby gerak2 nk turun ke bwh..msk ke tpt jln nk keluar..akk dl hampir seminggu sakit gtu di bwh ari2..klu sakit contrtion bersalin dia akn rasa kuat lg..sekali ngn perut n pinggang..sakit yg semakin kerap..sakit yg pelik sangat rasa memulas2 pun ada..akk dl pun bersalin x keluar tanda..jd agak susah ckit kita nk tau sakit tu sakit nk bersalin or x..

saya pun dah 39week 2day , tkde rasa sakit apa lagi . due 3/4 ni . semoga dipermudahkan urusan kita semua ye 🌹harap baby keluar sebelum due hehe

Tu tanda2 awal..tp belum nak bersalin..kalau nak bersalin..bwh perut,pinggang semua sakit sis

tanda² awal tu sis... tp klu yg betul2 punya lg sakit.. pinggang, pinggul.. mcm senggugut gitu

Klu saya sakit di tulang kemaluan sakit sgt nk buat kena semua x kena...saya baru 36week

Sy juga rasa sakit bhgian bawah tpi tanda² tak ada sdh 38 minggu

Saya esok da 40weeks tp still xrasa pape! Baby aktif jer

Kalau contraction dia sekali dgn sakit pinggang belakang.

4y ago

Welcome sis..byk bertanya x pa drpd ddk diam2...

kalau sakit mcm tue?kena p hospital tak?

Kadang² pinggng blkng trsa sakit