adakah tanda sudah hampir mau bersalin ?

hi mommi mommi semua . saya skrg preggy 37weeks 4days . sudah 3 hari berturut saya keluar lendir putih likat . tapi tak berserta darah pun . adakah itu salah satu tanda akan melahirkan dlm masa terdekat ? anak 1st keluar tanda lendir berserta darah sebelum2 tu tak ada pulak keluar lendir putih macam ni . saya nebes 😅

1 Balas

Better pergi emergency terus, kalau dh nk dkt due keluar benda yg kita rasa tk pasti tu elok check terus dgn doktor.