Adakah ini tanda nak bersalin

pagi td saya ada keluar ni dari miss v , tak da rasa sakit cuma ingin bertanya adakah inu tanda nak bersalin.. lendir macam kahak tp xda darah..

Adakah ini tanda nak bersalin
4 Balas

kalau xde sakit apa2 belum lg tu jgn lupa dptkan sample pampers ibu2 , boleh request sample pampers jenama merries disini https://www.merriesfamily.com.my/r/RYXDB5 #sampelpampers #samplepercuma

situasi kita sma sis..sehari blh di ktakn 3,4x lendir jnis cmni kluar..xde rsa skit pe pn..cuma stndby je la

ni mucus plug puan. Kena screen amik sample dari bawah, kuartir GBS

Sy pon pgi tdi kluar mcm ni..37 weeks