apa punca keluar darah

Salam,Sya nk tanya ada tak mummy kat sini kerap keluar darah sikit² msa kandungan 5 week semasa kencing..apkh tu tnda² k,guguran

2 Balas

Darah tu keluar dari mana? Tempat kencing ke dekat vagina? Harus tahu dah harus pergi hospital. Kalau rasa tanda keguguran pun harus cepat pergi hospital kadang2 pregnant luar rahim tu membahayakan nyawa

kalau kluar darah mmg tk normal sis blh mnyebabkn keguguran cpt2 pergi hospital ye utk chek..