Berat Badan Naik

Siapa kt sini ada pengalaman berat naik 2.7kg dlm masa sebulan?? Sepatutnye naik 500g je.. Misi bg masa lg 2 mgu untuk next appointment nk tgk berat naik lg ke tak.. Kalau naik jgak biasanye kena ape je ek?? Sy 21weeks dan bby first..

63 Balas

Saya pon naik jugk..2kg dlm mse sebulan..trus nurse suh esoknya mnum air gula..

5y ago

Sy x pnh lg kne minum air gula.. 26weeks nnti bru kne minum.. Tgu je la next appointment mcm mne nnti. Hope x naik la berat bdn ni😅.. Tq ye sis jwb soalan sy 😘

Sya ngndung ketiga ni..dlm sbulan 2kg atau 1kg naik brt bdan..😂

Sy dlm ms 2 minggu naik 2kg...nurse tegur Napa cpt naik berat bdn...

5y ago

Kan sis sekrg ni selera makin bertmbh2 tk tau nk ckp ape dh...😊😊

Sy sebulan naik 3.9 sis.. Kne cek bp smggu 2 kali😁

Hye mommies..berat badan naik mkn apa u oll??

sy naik 2kg je dh kne suruh pantau bp huhu

saya sebulan naik 3.5kg 😂

Klu naik lg kena minum air gula.hehehe

Nnt misi suruh minum air gula hehehehe

Kami 6bln nek 3kilo...hahahahah