Hi mommy semua sy pelik lh mcm mn sy blh pregnant sdngkn sy br je hbis period 6 hr lalu

Tp dlm apps nih sy dh pregnant 3 mnggu🤔🤔#ingintahu #bantujawab

Hi mommy semua sy pelik lh mcm mn sy blh pregnant sdngkn sy br je hbis period 6 hr lalu
7 Balas

First day of your last period cycle bila? Pregnancy tracker ni awak letak lah tarikh apa pun, memang akan keluar kiraan dia. So nak tahu you on the right track or not, your UPT has to be +ve and put your first day of last period cycle. Only then it will be tallied with current gestational age.

17h ago

Pembetulan: Awak sekarang dalam ovulation phase

3w pregnant technically selalunya you're not pregnant pun lagi. abaikan je. kalau dapat +ve upt nnt kira ikut kiraan tu. kalau turun period, masuk tarikh period baru.

Abaikn je..xde apa..biasala apps mmg akn kluar kiraan2 tu bila isi apa2..apps xleh nk tau sis pregnant ke x..check upt je klu nk tau

2h ago

Setuju komen ni

awak salah isi rasanya ni. cuba cek tab profil tu

15h ago

bila kita isi mmg keluar la

mybe sis ade tertekan apa2 kot dlm apps ni.

blh jelakn x,mommy

Dah buat upt test ke?