Berat Badan Naik

Siapa kt sini ada pengalaman berat naik 2.7kg dlm masa sebulan?? Sepatutnye naik 500g je.. Misi bg masa lg 2 mgu untuk next appointment nk tgk berat naik lg ke tak.. Kalau naik jgak biasanye kena ape je ek?? Sy 21weeks dan bby first..

63 Balas

Sy naik 3kg terus mnum air gula 😅

5y ago

Sy trus kurgkan nasi, kurgkan mnum manis😂

sama laaa

Sy bulan ke-3 naik 3 kilo sebulan, kena minum air gula minggu tu juga. Sy xda alahan, so mmg rancak lah mkn. Tapi skrg dah masuk bulan ke-5, rasa mcm berat naik sekilo ja sebulan, mkn mcm sama byk. Tak taulah, pelik juga dgn badan ini. 😂