Berat bby masa scan

Nak tnya...35w scan td berat bby 2.7kg...doc kata berat ok..balik tgk buku anak yg lps...masa scan 35w berat bby 2.3kg. Anak lahir 38w 3d dgn berat 3.75kg...agak2 bby kali nie lg besar ke?..

1 Balas

rsenye normal je sbb sy scan 36w mse ank no 3 dh 3kg..lahir 39w 4d 3.6kg..skrg preggy 35w 6d ank ke 4 mggu dpn bru scan berat bby ok ke x..yg jdkn bby besar tu pemakanan kita..mcm ank no 2 sy lahir 4.6kg sbb sy kuat mkn mnum yg manis2..

3y ago

ha'a due 17/9 ni..awk due bln 9 jgk kn?