baby twins

Siang td scan hospital pakar alhamdulilah twins sihat..17w cume uri terlalu bawah sngt. Masih xpercaya pgny twin.

72 Balas

Tahniah sis. Sy pun uri kat bawah. Kena sujud lama² masa sujud,mintak doa banyak². Tiap hari kena buat cara sujud 10 minit & naikkan kaki atas dinding. Nak bagi uri naik. Sambil² tu pujuk mintak anak naikkan uri 😂

5y ago

Skrg 23 minggu. Doc kata normal, setengah orang ada macam tu. Nanti bila kandungan dah besar dia naik sendiri.

Macam mana ye boleh jadi twins ?? Ada turun temurun ka yea ? Ada sesiapa ke boleh bagi tgok gmbr scan kalau anak twins tu mcm mana rupanye bila d scan ?

4y ago

Owhh..patut laa...susah nak dpt twins kn ,, syukurlh sis dpt twins...tapi sya harus bersyukur juga sbab mengandung 1 baby harap dia dlm perut sihat...cuma sya risau baru 9 minggu...risau pembesarannye

Tahniah☺️ samala kita, sy pun masih tak prcya preg twins. Skrg dah 35w dah nak induce😂. Jga bebaik yee☺️

5y ago

Twin seiras..moga sis n baby sihat ya.

Uri bawah kna jaga2 sis jgn byk sgt bjalan..nnt sng bleeding..saya pun mcm tu tapi alhamdulillah da naik and xtutup pintu rahim..

5y ago

Sy pun sAma. Alhamdulillah dah naik atas gak😀

waaaaa... tahniahhh.. kita ni salu nmpak twin d mana manaa... teringinnn sgt.. hahaha smg sys n twin sht hendaknyaa 😍

Alhamdulillah...bestnya dapat twin...😍😍😍..Moga Sy Pon Ada rezeki dapat zuriat..tgh berusaha ttc..☺️

Congrats sis! I dulu pregnant twin juga awal awal. Tapi only one survive. Takda rezeki nak lahirkan dua. Take care ya!

5y ago

De x masalah cm saya uri bawah sngt kadang nk jln pn xlarat..padhal bru 4 bln.

17w sis dah rasa gerakan janin ke?sa pn twin😁😁tahniah tk sis..skrg nk masuk 18w tp blm rasa gerakan lg😅😅

4y ago

Tahniah sis...🥰🥰

Sy pn twins.. bru 14 weeks.. pn masih xpcye... Next week bru ade appointment dgn doktor pakar...

Uri kalau bawah jaga sis bahaya kalau boleh rajin cekup dan scan tgk keadaan kedudukan baby dan uri tu