baby twins

Siang td scan hospital pakar alhamdulilah twins sihat..17w cume uri terlalu bawah sngt. Masih xpercaya pgny twin.

72 Balas

Tahniah, alhamdulillah. Jga kesihatan, jga pgerakan. Ramai yg nk twins, tp xberjaya. Termasuk jua sy.

Tido puas2 skrg ni dear, sy baby sorang pun slalu xcukup tido skrg. Good luck kayh 💪🏼

Wow bestnya. Tahniah. Teringinnnn. Hehhehehe Cmna nk thu baby twin?

Tahniah.. Jaga diri. Semoga sentiasa berada dalam Rahmat dan Lindungan Allah swt

Tahniah sis dpt bby twin...sy pun twins juga 30weeks

5y ago

Tq sis

Wah twins bestyeeee , thniah sis, ckp kandungan elok2, smge slmt n dpmudahkan

Alhamdulillah tahniah siss. Time 1st scan d kkia mmg xnmpk g twins ka sis?

Alhamdulillah..tahniah sis..bestnya twin...nak jgk..hihi..😊

Tahniah sis, seronoknya twin. Doakan saya juga ye. :)

tahniah sis..semoga sht smp melahirkan baby..aminnn