baby twins

Siang td scan hospital pakar alhamdulilah twins sihat..17w cume uri terlalu bawah sngt. Masih xpercaya pgny twin.

72 Balas

Macam mana ye boleh jadi twins ?? Ada turun temurun ka yea ? Ada sesiapa ke boleh bagi tgok gmbr scan kalau anak twins tu mcm mana rupanye bila d scan ?

4y ago

Owhh..patut laa...susah nak dpt twins kn ,, syukurlh sis dpt twins...tapi sya harus bersyukur juga sbab mengandung 1 baby harap dia dlm perut sihat...cuma sya risau baru 9 minggu...risau pembesarannye