twin

Hi mom...sapa ada pengalaman mgndung twins?lepas dr tahu mgndung twin kena jmpa pakar ke?..tq

6 Balas

Yup.. Sy bru bersalin czer twin mcda... Mmg kena jumpa doktor pakar sy tiap 4minggu sekali jumpa doktor pakar...skrg bby dah 1bulan10hari

4y ago

tida ingat sy sis... kna bagi temu janji juga tu

Yup...sy pregnant twin ..mmg tiap Bulan kne jumpa pakar.... Now setiap 3 minggu skali kne jumpa smpai la bsalin 🥰

5y ago

Oo mcm tu k mom..tq mom

sis nak tanya masa sis pregnnt twin dalam usia brpe weeks dia mula kick dgn kuat

2y ago

saya masa 5month dah rasa baby kick

Yup...tgh pregnant twin 24weeks..every month memng kena check up pakar..😄

Ye kena jumpa pakar o&g setiap bulan

ya