baby twins

Siang td scan hospital pakar alhamdulilah twins sihat..17w cume uri terlalu bawah sngt. Masih xpercaya pgny twin.

72 Balas

Tahniah sis. Sy pun uri kat bawah. Kena sujud lama² masa sujud,mintak doa banyak². Tiap hari kena buat cara sujud 10 minit & naikkan kaki atas dinding. Nak bagi uri naik. Sambil² tu pujuk mintak anak naikkan uri 😂

5y ago

Skrg 23 minggu. Doc kata normal, setengah orang ada macam tu. Nanti bila kandungan dah besar dia naik sendiri.